Wil jij ook nieuwe frisse tinten voor het voorjaar?

Pure and Original Pure and Original

Ieder jaar presenteerd Pure & Original een selectie seizoenskleuren uit haar bestaande collectie. Deze keer  zijn dat 9 prachtige kleuren “Voorjaar & Zomer 2014”.  Het uitgangspunt van dit voorjaarspalet is de mooie diepe groen-blauwe tint Libo Bay.      Deze kleur laat zich heel goed combineren met natureltinten en hout, maar het is ook een veelzijdige kleur die het goed doet in verschillende kleurencombinaties.  Libo Bay geeft een fris buitengevoel, een gevoel waar we na de donkere periode van de winter denk ik wel weer behoefte aan hebben. De natureltinten in het palet zijn Apple Blossom & Neutral Ground. De kleuren die zorgen voor het speelse effect zijn Clear Amber, Keyan Copper & Poetic Blue.

Suggestie: Kleurcombinaties  • Apple Blossom – Silver Lake & Dark Aubergine • Neutral Ground – Sand Storm & Fondant • Clear Amber – North Sea Silt & Brown Sugar • Keyan Copper – Sundew & Zinc • Poetic Blue – Flannel Grey & Belgian Wilderness • Barbedos Blue – Evening Shadow & Oxford Blue • Libo Bay – Almond & Soft Taupe • Courtly Rose – Cold Lava & Sea Foam.

2013_voorjaar_palet_IMG_8792