Je meubels een verweerde look geven?

Wil je je meubel een verweerde look geven?

Dan is Paste Wax van painting the past hier uitermate geschikt voor. De Paste Wax is een blanke of gekleurde, krijtachtige was. Deze  kan worden aangebracht ter  bescherming of om een vergrijsd en verweerd effect te bereiken.
Het kan worden toegepast op onbehandeld hout of over de “matte”krijtverf.
De Paste Wax wordt vervaardigd naar een oud recept met toevoeging van krijt. Het geeft je meubel een mooi doorleefde uitstraling alsof het de tijd des tands heeft doorstaan.Je kunt natuurlijk ook accessoires zoals lampvoeten, aardewerken potten (die je eerst met krijtverf hebt behandeld!) een mooie verweerde uitstraling geven. 

 269090146454978612_wLQmvxfe_c 


Hoe breng je Paste Wax aan?


Het aanbrengen van de wax is  heel eenvoudig, dit kun je het beste doen met een kwast of een niet pluizige doek.
Je laat het daarna ongeveer 15 minuten laten indrogen en daarna wrijf je het op met een schone droge doek! Het is wel aan te raden om vanaf de zijkant beginnen met het aanbrengen van de Paste Wax en dan voorzichtig uit te wrijven naar het midden van je meubel. Je kunt natuurlijk ook alleen de accenten van een meubel behandelen (zoals de zijkanten of eventuele ornamenten.)

37.

Welke kleuren zijn er verkrijgbaar?

Naast de kleuren White, Grey en Taupe zijn er vanwege het grote succes van de Paste Wax  3 nieuwe kleuren aan deze collectie toegevoegd,Cement 04, Carbon 05 en Pearl 06.Mocht je het leuk vinden hier mee aan de slag te gaan dan kun je de Paste Wax snel en makkelijk via www.krijtverfonline.nl  bestellen. Wil je de kleuren en toepassingen eerst zien? Dan ben je uiteraard van harte welkom in de showroom. Hier zie je ook een aantal meubelen staan die eerst geverfd zijn met een krijtverf en die daarna een behandeling hebben gehad om die mooie verweerde look te krijgen. Zelfs een paar stoelen van de kringloop winkel die we een totaal nieuw uiterlijk hebben  gegeven!

IMG_2353