Carte Colori

Carte colori "Vintage Ashes"

Carte Colori

Graag wil lk je kennis laten maken met de Carte Colori verf producten. Ik werk graag met de verven van Carte Colori om verschillende redenen; de kleuren zijn prachtig en de kwaliteit is geweldig en ze leveren super snel!

Traditionele Italiaanse Kalkverf

Carte Colori is sinds 1995 dé leverancier van traditionele Italiaanse kalkverf en stucproducten in Nederland. Het mooie is dat de  producten voor zowel  restauratie als nieuwbouw geschikt is. Naast deze authentieke kalkverf en stucproducten heeft Carte Colori ook andere verfsoorten ontwikkeld, zoals krijtverf, lakverf, projectverf, vloerverf, decoratieve verf en beschermende vernis. Alles kun je daardoor perfect op elkaar afstemmen.

Uitgebreid assortiment 

Toen Meta Bos (directeur Carte Colori ) voor het eerst een met authentiek Italiaanse kalkverf beschilderde muur zag, was ze verkocht. Het pure karakter van de kalkverf, de zachte, poederige uitstraling…In de loop der jaren is het Carte Colori verfassortiment dus  uitgebreid met krijtverf, lakverf, projectverf, vloerverf en beschermende vernis. Traditionele stucproducten (zoals Tadelakt, Coristil en Kaleien) complementeren deze collectie. Al deze producten worden op ambachtelijke en traditionele wijze gemaakt.

De beste authentieke materialen geven elke ruimte, oud of nieuw, een prachtige  sfeer. Wat ook niet geheel onbelangrijk is, is dat de producten van Carte Colori voldoen  aan alle milieu-eisen en zijn ontwikkeld volgens de meest duurzame technieken.

Je moet er wel rekening mee houden dat alle  verfsoorten een eigen productiewijze, samenstelling en glansgraad hebben . Hierdoor komen de kleuren tussen de verschillende verfsoorten niet exact overeen. Indien verschillende verfsoorten in 1 kleur gebruikt worden, dan moet je goed naar de  kleurenstaal per verfsoort kijken. In de showroom heb ik van verschillende soorten verf de stalen liggen zodat je kunt zien dat het evengoed mooi met elkaar te combineren is..

Sinds kort is er een nieuw kleurenpallet uit. “Vintage Ashes”,Deze prachtige nieuwe kleurenkaart is ontwikkeld geheel gebaseerd op bloem, blad, bessen, vruchten en dieren met een as-ondertoon die doen denken aan Vintage-elementen. Allemaal kleuren die onderling goed samen gaan!

Zin in een nieuwe frisse kleur in je huis? Kijk dan op www.krijtverfonline.nl  en  ontdek de vele mogelijkheden. Om direct naar Carte Colori te gaan klik hier:  http://krijtverfonline.nl/bestel-online/carte-colori/index.php

Heb je liever een persoonlijk advies en wil je langs komen in de showroom dan ben je natuurlijk van harte welkom!

Je kunt me ook altijd een bericht sturen info@krijtverfonline.nl of telefonsich contacten op 072 5159676

 

Graag tot ziens!

Cheyenne di Alma