Krijtverf aanbrengen

Krijtverf of kalkverf? Krijtverf of kalkverf?

Krijtverf aanbrengen

Krijtverf kun je eenvoudig met een roller of een gewone kwast aanbrengen. Om het authentieke krijteffect te krijgen  werk ik zelf graag met een langharige kwast zodat krijt effect van de verf nog beter te zien is. Ik rol eerst een deel van de wand en ga er daarna direct met een langharige blokborstel overheen. Als de verf niet verdund wordt, dan ontstaat er nog een extra warme uitstraling op de oppervlakte die uniek voor deze verfsoort is.

Echte krijtverf is dus geen latex maar een verf met natuurlijke kleurpigmenten en krijt, een verschil dat je duidelijk terug kunt zien wanneer je het hebt aangebracht. De verf kan trouwens op verschillende materialen worden aangebracht zoals hout, behang, baksteen, beton en cement, aluminium en pleisterwerk.

20140122_163900DSC_1237DSC_1243

Krijtverf kopen?

De originele  krijtverf kun je online bestellen via www.krijtverfonline.nl

Handgeschilderde kleurstalen,

Ik werk met handgeschilderde kleurstalen en vertegenwoordig een groot aantal gerenommeerde merken zoals; Painting the Past, Pure and Original, Carte Colori, Wonen Landelijke Stijl, Flamant Paint Collection en PTMD Paint. Dat wil niet zeggen dat het ene merk beter is dan het andere, het gaat mij om het kleuraanbod. Ondanks dat op het eerste gezicht de kleuren wel eens op elkaar willen lijken zijn er toch kleine nuanceverschillen die op een groot oppervlak heel belangrijk zijn. de ene wit tint is dan ook niet de andere wit tint.

En belangrijk: De kleuren op de web site kunnen nogal afwijken van het origineel vandaar dat het aan te raden is eerst een handgeschilderde kleurenstaal te raadplegen.

De kleurkaarten kun je bestellen via www.krijtverfonline.nl of bekijken in de showroom.

Wat is eigenlijk krijtverf?

Krijtverf is een speciale, natuurlijke verfsoort met unieke eigenschappen waarmee je een mooie fluweelachtige matte afwerking krijgt. Deze krijtverf wordt vaak gebruikt om houten oppervlakken te verven zoals houten stoelen, tafels, kasten en andere meubels. Krijtverf moet niet verward worden met kalkverf, dit zijn twee totaal andere soorten van verf: kalkverf zorgt voor een niet egaal oppervlak, terwijl je met krijtverf een mooie egale en matte afwerking krijgt. Daarnaast kan het makkelijk aangebracht worden met een kwast of roller, dus het is toepasbaar op veel ondergronden.

Benieuwd naar de vele mogelijkheden? bezoek dan : www.krijtverfonline.nl

Mocht je nog vragen hebben dan kun je me contacten via: info@krijtverfonline.nl  en telefonisch: 072 5641672

Veel succes en graag tot ziens!

Paint & Decorations