Painting the past verf

Painting the Past verf

Painting the Past verf online kopen? Dat kan via www.krijtverfonline.nl

De authentieke verven van Painting the Past bevatten emulsies met veel krijt. Dat maakt ze veel matter dan de gebruikelijke verven. Ze komen mooi zacht over en zullen je zeker niet gauw vervelen. Het zijn prachtige kleuren van vroeger, maar volledig beantwoordend aan de gebruikerseisen van nu: dus dat wil zeggen ; gemakkelijk te verven, afwasbaar en overschilderbaar. En dankzij de handgeschilderde kleurenstaalkaarten weet je precies hoe de verf opdroogt!

Painting the past krijtverf aanbrengen:

De verf bevat veel krijt en komt daarom het mooiste uit als het in 2 lagen wordt gebracht. De onderlaag moet wel droog en stofvrij zijn. En wat heel makkelijk is, de verf kan gewoon over latex zonder een voorbehandeling. Je kunt de verf aanbrengen met een vachtroller dan wordt je wand mooi glad en wanneer je een kwast gebruikt dan zul je een lichte streep van de krijt zien. Na een uurtje is de verf stofdroog.

Wanneer ik wat verf over hou dan bewaar ik die in een glazen pot op een donkere plaats. Altijd handig als ik later eventuele plekjes wil bijwerken.

Wat ook een voordeel van deze verf is, is als je wat vlekken hebt je deze makkelijk kunt verwijderen met wat lauwwarm water. Lukt dat niet dan heb ik dus altijd nog wat verf in dat glazen potje om wat bij te werken..

Nieuwe kleuren:

In de zomer van 2013 zijn er een aantal  nieuwe kleuren bij gekomen;

De nieuwe kleurlijn heet  “Touch of Colour.”

Het zijn  frisse tinten die mooi te combineren zijn met alle vergrijsde kleuren.
Painting the Past heeft   8 nieuwe kleuren toegevoegd  en gecombineerd met de 8  bekende kleuren van de
kinderlijn.

Wil je de kleuren snel en makkelijk online bestellen? Klik dan hier: http://krijtverfonline.nl/bestel-online/painting-the-past/index.php

Wil je graag een persoonlijk kleuradvies? Dan ben je van harte welkom in de showroom.

Je kunt natuurlijk ook mailen: info@krijtverfonline.nl telefonisch contact met me opnemen: 072 5641672

Wil je weten hoe we een oud kastje een nieuwe look geven? Bekijk dan het filmpje hieronder,