Painting the Past Dealers

Painting the Past verven Painting the Past verven

Painting the Past Dealers

 

Painting the Past Online kopen? www.krijtverfonline.nl Bij de grootste krijt-kalkverf dealer online vind je o.a. het merk Painting the Past.

 

De authentieke verven van Painting the Past bevatten emulsies met veel krijt. Dat maakt ze veel matter dan de gebruikelijke verven. Ze komen mooi zacht over en zullen je zeker niet gauw vervelen. Het zijn prachtige kleuren van vroeger, maar volledig beantwoordend aan de gebruikerseisen van nu: dus dat wil zeggen ; gemakkelijk te verven, afwasbaar en over schilderbaar. En dankzij de handgeschilderde kleurenstaalkaarten weet je precies hoe de verf opdroogt!

 

 

Painting the Past krijtverf aanbrengen: 

De verf bevat veel krijt en komt daarom het mooiste uit als het in 2 lagen wordt gebracht. De onderlaag moet wel droog en stofvrij zijn. En wat heel makkelijk is, de verf kan gewoon over latex zonder een voorbehandeling. Je kunt de verf aanbrengen met een vachtroller dan wordt je wand mooi glad en wanneer je een kwast gebruikt dan zul je een lichte streep van de krijt zien. Na een uurtje is de verf stofdroog.

Wanneer ik wat verf over hou dan bewaar ik die in een glazen pot op een donkere plaats. Altijd handig als ik later eventuele plekjes wil bijwerken.

Wat ook een voordeel van deze verf is, is als je wat vlekken hebt je deze makkelijk kunt verwijderen met wat lauwwarm water. Lukt dat niet dan heb ik dus altijd nog wat verf in dat glazen potje om wat bij te werken..

Wil je direct Painting the Past bestellen? klik dan hier; http://krijtverfonline.nl/bestel-online/painting-the-past/index.php

Voor een persoonlijk kleuradvies kun je me contacten per e.mail: info@krijtverfonline.nl of telefonisch 072 5159676

 

 

Uiteraard ben je ook van harte welkom in de showroom!

 

 

Di Alma Interiors/krijtverfonline.nl

Rijksweg 47

1871 PE Schoorl

openingstijden:

dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.30

Zaterdag van 10.00 tot 17.00

Graag tot ziens!

 

Cheyenne di Alma