Pure and Original nieuwe kleuren!

Pure and Original Nieuwe kleuren!

Pure and Original komt met een prachtig gamma aan nieuwe kleuren!

Op de nieuwe kleurenfolder introduceert Pure and Original  13 prachtige kleuren, we moeten er nog heel eventjes op wachten maar naar verwachting zal deze kleurenfolder eind juli begin augustus verkrijgbaar zijn.

Dus mocht je plannen hebben om na de vakantie wat aan je interieur te gaan doen wacht dan heel even totdat de nieuwe kleuren van Pure and Original beschikbaar zijn want dat is het wachten zeker waard!

We zien op deze nieuwe kleurenkaart zachte grijzen, een sublieme bruin – zwart, greiges, een mooie warme geel en een fantastische volle donkere groen.

Nieuwe kleuren Pure&Original
De prachtige nieuwe kleuren van Pure and Original

 

Al deze kleuren zullen weer verkrijgbaar zijn in de  verschillende soorten verf uit de Pure and Original Collectie dus je kunt weer los gaan met  je creativiteit ,of je nu de wanden een nieuwe kleur wilt geven en de deuren en kozijnen of je meubelen een nieuwe Look wilt geven het kan allemaal!

Uiteraard zijn de verschillende soorten verf heel goed met elkaar te combineren. Wat dacht je van een wand  met kalk verf en de vloer in een mooie vloer lak van Pure and Original? Oude meubeltjes geef je een nieuw leven met een mooie matte krijt lak  of nieuwe meubels geef je de uitstraling alsof ze al een eeuwigheid mee gaan…..de combinaties zijn gewoonweg eindeloos!

Op dit moment wordt er in een dorpje hier verderop een prachtig dijkhuis in de Calx Kalei verf gezet…. .dus de buitenkant ziet er straks prachtig mooi uit. Ik weet bijna zeker dat als dat eenmaal klaar is en de nieuwe kleurenkaart is uit dat de stap klein is om de binnenkant een metamorfose te geven.

dijkhuis

 

Wat denk je van de kleuren: Warm grey en Dried clay?

Zodra de kleuren verkrijgbaar zijn kun je ze uiteraard ook  bestellen via www.krijtverfonline.nl  

Wij zijn er klaar voor,kom maar op met die kwasten!

 

pure-original nw kleuren 2014

 

 

pure-original_nw_kleuren_zomer_2014_DSC02006 pure-original_nw_kleuren_zomer_2014_DSC01955-2

 

Cheyenne x