Carte Colori bestellen

Prachtig blauw...

Carte Colori bestellen

Juist in deze tijd van het jaar hebben veel mensen zin en tijd om wat klusjes in en om het huis aan te pakken.

Dus als je nu niet in de verbouwing zit en te maken hebt met planningen maar je bedenkt je ineens “Hee, die wand wil ik nu toch echt eens een ander kleurtje geven”  of  “het is nu mooi weer om buiten eens die oude meubeltjes onder handen te gaan nemen” dan kun je bij Carte Colori kiezen uit de mooiste kleuren en verfsoorten!

Wat ook nog eens heel fijn is dat je de verf super snel geleverd krijgt, alle verven worden dezelfde dag nog in productie genomen en als je voor 14.30 besteld ook nog eens dezelfde werkdag verzonden zodat je snel aan de slag kunt.

www.krijtverfonline.nl

Flyer_facebook_fotowedstrijd_vz

 

Mocht je nog op vakantie gaan denk dan ook eens de Facebook Foto wedstrijd van Carte Colori Je maakt dan kans op een fantastisch verwen weekend in Italie!

Tijdens mijn trip naar Frankrijk heb ik veel inspiratie op kunnen doen. Hieronder een aantal foto’s van wat sferen die ik persoonlijk erg mooi vind.

Om dit hier in mijn eigen omgeving te kunnen verkrijgen werk ik daarom erg graag met de kalk verf producten van Carte Colori. Of ik nu een wand verf met kalk verf of een nieuwe louvre deur “oud ” maak, met wat restanten kalk verf aardewerken potten een nieuwe “oude look” geef het kan allemaal!

 

Dus heb je zin om snel aan de slag te gaan bestellen van de Carte Colori verf producten kan makkelijk en snel via:

www.krijtverfonline.nl  

Succes!

x Cheyenne