Designers Guild Collection

Designers Guild Collection Spring/Summer 2015
Carte Colori "Vintage Ashes"
Carte Colori “Vintage Ashes”

Designers Guild Collection Spring/Summer 2015

Als je je huis weer voorjaars klaar wilt maken dan is verven natuurlijk het aller makkelijkste. Een mooie kleur uitzoeken, een goede roller of borstel er bij pakken en verven maar.

Regelmatig worden er weer mooie nieuwe tinten toegevoegd aan de kleurenkaart en ik moet eerlijk zeggen; het inspireert wel! Wanneer ik de nieuwe collectie van Designers Guild  weer zie begint het meteen te kriebelen. Prachtige pastel tinten, mooie materialen… Al jarenlang staat het label “Designers Guild” voor authenticiteit en kwaliteit van hun producten. Kussens die rijk zijn geweven van fluweel tot glinsterende zijde strepen, kussens die worden afgewerkt met prachtige fijne details…Of juist neutraal en makkelijk te combineren maar altijd heel herkenbaar als “Designers Guild”. De combinatie met een mooie poederige kalkverf van Carte Colori verandert je woning in een handomdraai in een fris, gezellig voorjaarshuis.

Ik heb de nieuwe collectie van Designers Guild alweer mogen bewonderen en ik kan het niet na laten om alvast een kleine sneak preview te laten zien:

De kleuren van de kleurenkaart “Vintage Ashes” en “Gouden Eeuw” matchen er super bij!

De plaids, kussens, vloerkleden stoffen enz. zijn ook dit voorjaar weer in een woord  schitterend!

Wij hebben alvast een klein voorproefje online staan. Kussens in mooie pastel tinten, stoere linnens, mooie zijde, frisse tinten…het zit er allemaal weer bij.