Tegels verven

Keukenkastjes verven met Carte Colori vloerverf Keukenkastjes verven met Carte Colori vloerverf

Tegels verven

Heb je een vloer met tegels die echt niet mooi (meer) zijn?

Dan is het mogelijk om de tegels te verven. Carte Colori heeft een extra sterke vloerverf die geschikt is voor intensief gebruik. Voordat je begint met het verven van de vloertegels  moeten de tegels wel goed ontvet worden met Universol of San Marc. Ammonia is in dit geval niet handig want dat werkt niet met watergedragen verven. De vloeren moeten na het ontvetten voorgestreken worden met de Carte Colori Primer voor een goede hechting.

Tegels verven met Carte Colori vloerverf
Tegels verven met Carte Colori vloerverf

Bij geglazuurde vloerdelen is de verf wel iets kwetsbaarder omdat hele harde oppervlakken sowieso kwetsbaarder zijn voor beschadigingen. Daarom  moet je de verf dan in ieder geval een week goed laten uitharden en voorzichtig zijn met het schuiven van bijvoorbeeld een tafel en stoelen.

Je kunt de vloerverf van Carte Colori ook heel goed gebruiken voor het verven van je keukenkastjes.

Bij keukenkastjes is de kans op vlekken natuurlijk groter dan bij een kast die je minder intensief gebruikt vandaar dat deze verf meer geschikt is dan een matte verf. Een matte verf is meer open van structuur en daardoor is viezigheid lastiger te verwijderen dan bij een zijdemat verf (ook wel Eggshell genoemd) die is namelijk meer gesloten is van structuur.

Ook nu moet je voordat je begint met verven de kastjes  eerst goed stof- en vetvrij te maken en daarna de Universele primer van  Carte Colori te gebruiken voor een goede hechting. De verf droogt lekker snel, zo’n dertig minuten en heeft de eigenschap dat die niet vergeelt en goed kleur- en krasvast is. Ideaal dus ook voor het verven van je  keukenkastjes.

Alle kleuren uit de  Carte Colori kleurencollectie zijn leverbaar als vloerverf.

Keukenkastjes verven met Carte Colori vloerverf
Keukenkastjes verven met Carte Colori vloerverf
Keukenkastjes verven met Carte Colori vloerverf
Keukenkastjes verven met Carte Colori vloerverf
Keukenkastjes verven met Carte Colori vloerverf
Keukenkastjes verven met Carte Colori vloerverf

Dus de kans dat er een mooie kleur bij zit is erg groot!

Je kunt de vloerverf van Carte Colori snel en gemakkelijk online bestellen via:

www.krijtverfonline.nl

 De vloerverf is verkrijgbaar per 2,5 liter en 5 liter.

2,5 liter is genoeg voor ongeveer 17 m2 (2 lagen verf)

Carte Colori verven
Carte Colori verven