Gevelverf

Gevelverf Gevelverf

Gevelverf

Wil je je huis een  totaal andere uitstraling geven wat ook nog eens goed afwasbaar is en die goed bestand is tegen zware weersinvloeden? Dan is gevelverf Classico Facade van Pure and Original misschien iets voor jou. De verf is ook nog eens bestand tegen uitstoot van verkeer en industrie en heeft een anti-groensysteem! Makkelijker kan het bijna niet. Misschien denk je dat het aanbrengen dan wel heel erg lastig moet zijn maar ook dat is niet het geval. De gevelverf van Pure and Original is hartstikke makkelijk aan te brengen.

Kun je in huis een wandje verven? Dan kun je ook de Pure and Original gevelverf aanbrengen het is echt super makkelijk om te doen!

Pure and Original Gevelverven
Pure and Original Gevelverven

 SONY DSC

Je moet er wel op letten dat de ondergrond, dus het beton, cement of baksteen goed schoon is en dat alle eventuele losse deeltjes verwijderd zijn. Als je dat niet doet dan is de kans groot dat na verloop van tijd de gevelverf van de muur af komt. Dat heeft dus niets met de verfkwaliteit te maken maar wel met de voorbereiding. Dus even doorzetten met het minst leuke klusje…losse deeltjes verwijderen, eventuele mossen of algen verwijderen een laagje Wall Fix aanbrengen en verven maar!

Zit er al een gevelverf op  de muren? Dan kun je volstaan met 1 laagje gevelverf Classico Facade. Als de ondergrond toch poreus is dan is het aan te raden om eerst de WallFix van Pure and Original aan te brengen.

Je kunt de gevelverf aanbrengen met een blokkwast of zelfs met een drukspuit. De gevelverf is kant en klaar dus je hoeft de gevelverf niet eerst te verdunnen. Dat is wel zo makkelijk.

Buiten verven doe je het beste boven de 5 graden en onder de 35 raden. Die 35 graden zullen we vast niet halen in Nederland maar mocht je aan de slag gaan aan je buitenhuis in bijvoorbeeld Frankrijk dan is dat wel een belangrijk puntje om te onthouden. Verven in de felle volle zon kun je ook beter niet doen. Het mooiste is om de verven vanuit een droogvlak naar een reeds geschilderd nat oppervlak. Dit geeft het mooiste resultaat!

Het is best lastig om te bepalen wat nu mooi bij je woning past maar wat ik zelf altijd doe is een foto maken van een huis, restaurant wat in onderweg tegenkom. Ik maak ik daar dan een moodbord van.

Gevelverf, kaleiverf, Classico Facade
Gevelverf, kaleiverf, Classico Facade
Gevelverf, kaleiverf, Classico Facade
Gevelverf, kaleiverf, Classico Facade

Wanneer ik drie, vier keer op dezelfde kleurtinten uitkom dan weet ik eigenlijk wel voldoende. Het moet natuurlijk ook bij je woning passen maar in de collectie van Pure and Original zitten zoveel mooie kleuren dat je eigenlijk altijd wel tot een goede keuze en mooi eindresultaat zult komen.

 Wil je de kleuren zien dan kun je het beste de handgeschilderde kleurenkaart raadplegen.

Als dit lastig is kun je ook een afspraak maken om langs te komen in de showroom, we kunnen dan altijd de vele mogelijkheden laten zien.

Heb je nog vragen? Contact  gerust per.mail: info@krijtverfonline.nl   of per tel. 06 27333965

Gevelverf, kaleiverf, Classico Facade
Gevelverf, kaleiverf, Classico Facade- Villa in Schoorl NH
Kaleiverf Elephant Skin /  Slate grey
Kaleiverf Pure and Original Elephant Skin / Slate Grey-Koole Dressage Bergen NH
Gevelverf
Gevelverf
Gevelverf
Gevelverf
Gevelverf
Gevelverf
Gevelverf
Gevelverf
Gevelverf
Gevelverf

Credits: di Alma Interiors, Pure and Original, Monastery Belgium, Archeos Belgium, Apartment Theraypy, Pinterest.