Paste Wax van Painting the Past

Paste wax Painting the Past Paste wax Painting the Past

Painting the Past Paste Wax

Precies een jaar geleden hebben we ook al eens een stukje geschreven over het product Paste Wax van Painting the Past

Het is namelijk een superleuk middel om je meubelen of accessoires een totaal andere uitstraling te geven!

Paste wax Painting the Past
Paste wax Painting the Past credits: Painting the Past/pinterest

De Paste Wax is een blanke of gekleurde was met een krijtachtige uitstraling. Deze  Paste Wax kan worden aangebracht ter  bescherming of om een vergrijsd en verweerd effect te bereiken. Het kan worden toegepast op onbehandeld hout of over de “matte”krijtverf. De Paste Wax van Painting the Past wordt vervaardigd naar een oud recept met toevoeging van krijt. Het geeft je meubel een mooi doorleefde uitstraling alsof het de tijd des tands heeft doorstaan.Je kunt accessoires zoals lampvoeten, aardewerken potten (die je eerst met krijtverf hebt behandeld!) een mooie verweerde uitstraling geven.

Paste wax Painting the Past
Paste wax Painting the Past

Hoe breng je Paste Wax aan?

Het aanbrengen van de wax is  heel eenvoudig, dit kun je het beste doen met een kwast of een niet pluizige doek. Je laat het daarna ongeveer 15 minuten laten indrogen en daarna wrijf je het op met een schone droge doek! Het is wel aan te raden om vanaf de zijkant beginnen met het aanbrengen van de Paste Wax en dan voorzichtig uit te wrijven naar het midden van je meubel. Je kunt natuurlijk ook alleen de accenten van een meubel behandelen (zoals de zijkanten of eventuele ornamenten.)

Paste wax Painting the Past
Paste wax Painting the Past credits: Painting the Past/pinterest

Naast de kleuren White, Grey en Taupe zijn er vanwege het grote succes van de Paste Wax  3 nieuwe kleuren aan deze collectie toegevoegd,Cement 04, Carbon 05 en Pearl 06.Mocht je het leuk vinden hier mee aan de slag te gaan dan kun je de Paste Wax snel en makkelijk via www.krijtverfonline.nl  bestellen.

Paste wax Painting the Past
Paste wax Painting the Past credits: Painting the Past/pinterest