L’Authentique krijt- en kalkverven

L 'Authentique krijt-en kalkverven -krijtverfonline.nl L 'Authentique krijt-en kalkverven -krijtverfonline.nl

 

L’Authentique krijt-en kalkverven.

Nieuw in onze collectie!

Bij krijtverfonline.nl voeren wij verschillende exclusieve krijt-en kalkverf merken om zoveel mogelijk kleuren te kunnen aanbieden.

L’Authentique mag daarom niet ontbreken in ons assortiment. L’Authentique is een verflijn in ongeveer 100 authentieke kleuren die prachtig op elkaar zijn afgestemd.De verven zijn fluweelzacht en hebben een karakteristieke uitstraling. Met de bijpassende lakken en gevelverf kun je werkelijk ieder gewenst oppervalk in dezelfde ambiance voort zetten.

In het atelier van L’Authentique wordt op ambachtelijke wijze gewerkt. Ieder blik, etiket en iedere handgeschilderde kleurenkaart gaat door de handen.

L 'Authentique krijt-en kalkverven-krijtverfonline.nl
L ‘Authentique krijt-en kalkverven-krijtverfonline.nl

De verven worden op bestelling op kleur gebracht en op traditionele wijze vervaardigd.

Door al deze eigenschappen zijn de verven van L’Authentique uitermate geschikt voor gebruik van historische of monumentale panden. Maar ook in een nieuwbouwhuis komen de kleuren van L’Authentique prachtig tot hun recht.

Het gevoel dat neergezet wil worden vind je daarom ook terug in namen zoals; Anno, Nostalgie, Nevel of Winterwaas.

L’Authentique brengt je terug naar de sferen uit vervlogen tijden maar je mag wat betreft de kwaliteit van de verven vertrouwen op de gebruikerseisen van nu.

Ook L’Authentique werkt met handgeschilderde kleurenstalen. Het is aan te raden om deze eerst te bestellen omdat de kleuren op je beeldscherm niet exact overeenkomen met de werkelijkheid.Op deze kaarten staan alle 100 kleuren uit de l’Authentique verflijn.

L 'Authentique krijt-en kalkverven kleurenkaart-krijtverfonline.nl
L ‘Authentique krijt-en kalkverven kleurenkaart-krijtverfonline.nl

In onze showroom werken wij met presentatieplankjes waarop de krijt- en kalkverven zijn aangebracht, zo krijg je een realistisch beeld van de kleur en uitstraling van de verven.

Wil je graag een persoonlijk advies op maat? Dan kun je een afspraak maken om de showroom te bezoeken info@krijtverfonline.nl .

Wil je graag direct de verf bestellen? Dan kan dat via www.krijtverfonline.nl

L 'Authentique krijt-en kalkverven moodbord-krijtverfonline.nl
L ‘Authentique krijt-en kalkverven moodbord-krijtverfonline.nl
L 'Authentique krijt-en kalkverven moodbord-krijtverfonline.nl
L ‘Authentique krijt-en kalkverven moodbord-krijtverfonline.nl