L’Authentique kalkverf

L'Authentique kalkverf L'Authentique kalkverf

 

L’Authentique  Kalkverf

Om het kalkverf kleurenpalet nog meer uit te breiden hebben we nu bij krijtverfonline.nl ook L’Authentique kalkverf in onze collectie.

De kleuren zijn net weer even anders dan bij de andere verfmerken en dat maakt het fijn werken aan een project als je net op zoek bent naar die ene perfecte kleur. Niets meer zelf mengen maar de juiste kleur, kant en klaar voor gebruik!

L'Authentique kalkverf kleurenkaart
L’Authentique kalkverf kleurenkaart

De kalkverf van L’Authentique is een 100% minerale verf . Net als bij de andere kalkverven zet je de kalkverf op met een kalkkwast en krijg je desgewenst een streperig of gewolkt effect. Niet minerale of poreuze muren moeten ook hier gestreken  worden. Ik gebruik per merk altijd wel alle bijbehorende producten zoals dan nu het  voorstrijkmiddel van L’Authentique. Dit om problemen te voorkomen want je weet nooit of de samenstelling van dit product goed matched met die van een ander merk. Het rendement van de L’Authentique kalkverf is ook 10 tot 12 m2 per liter dus dat is wel zo makkelijk te onthouden.

De L ‘Authentique handgeschilderde kleurstalen zijn prachtig maar mocht dit nog niet voldoende zijn om helemaal een juiste indruk te geven dan hebben wij in de showroom twee hele grote bakken staan met plankjes geverfd in krijt- en kalkverven. Die kun je natuurlijk altijd komen bekijken.

Mocht je langs willen komen dan ben je van harte welkom maar maak wel eerst even een afspraak want wij geven je graag alle tijd en aandacht om tot een juiste keuze te komen.

Graag tot ziens!

Maria

info@krijtverfonline.nl

L'Authentique kalkverf
L’Authentique kalkverf