Ibiza Style

Ibiza Style Ibiza Style

Ibiza Style

Heb je nog wat restjes kalkverf of krijtverf over­?

Geef dan de bloempotten op je terras een Make Over. Ben je toe aan nieuwe potten dan staan er bij de tuincentra vele modellen in terracotta die perfect over te schilderen zijn met bijvoorbeeld kalkverf. Kalkverf is namelijk prima geschikt voor buitengebruik. Prachtige lichte tinten frissen je terras weer op!

CarteColori_kalkverf_bloempotten

Wil je ook een Ibiza Vibe op je terras of interieur?

De combinatie van hippie en stylish geeft een unieke Ibiza vibe op je terras of in je interieur

Ibiza Style
Ibiza Style

.

Met de kleuren Copper, Lido De Medici en bijvoorbeeld Bebe krijg je een heerlijke ontspannen en gemoedelijke sfeer. Accessoires in zwart, wit, zilver of goudkleur combineren ook altijd prima bij deze kleuren.

Ibiza Style
Ibiza Style

Ga je liever voor een `stevige` kleur op de muren onthoud dan dat de kleur in werkelijkheid wat meer aanwezig is dan op het staaltje.

Ga je liever voor wat meer rust in je interieur Ga dan voor ton-sur-ton tinten

Ibiza Vibe Ton sur Ton
Ibiza Vibe Ton sur Ton

!

Je kunt de kleur testen door een klein stukje te verven op bijvoorbeeld een stuk karton, je zet dit dan bij de muur die je wilt schilderen en zo kun je zien hoe de kleur uitpakt bij daglicht en in de avond bij kunstlicht.

Ibiza Style
Ibiza Style

Music:Summer Breeze Kygo

credits: simpleblueprint, cntraveller, VT Wonen, Elmueble, Carte Colori.