Carte Colori Beton Cire

beton cire krijtverfonline.nl

Carte Colori “Beton Cire”

Gister zijn wij bij de introductie geweest van Carte Colori special Label Beton Cire van Via eStudio.

Lesley di Alma/ Beton Cire
Lesley di Alma/ Beton Cire

De Beton Cire van Via eStudio/Beton Cire Pro Original is afkomstig uit Frankrijk. Met ruim 18 jaar aan ervaring kun je stellen dat er gewerkt wordt met een product van hoge kwaliteit.

Carte Colori Beton Cire vinden wij een hele mooie aanvulling op de Coristil van Carte Colori. De Beton Cire heeft een hoge kwaliteit wat betreft verwerking, sterkte en duurzaamheid.

Op dit moment zijn de volgende  Carte Colori kleuren in Beton Cire gemaakt namelijk; Gritti,Kiezel,Leisteen,Leem,Split, Palladio en Oud Hollandsche Witjes.

Wat is Beton Cire eigenlijk?

 Béton ciré is een zeer sterke watervaste ‘cementstuc’ en bijzonder geschikt voor badkamers, keukens, vloeren, meubels en objecten als openhaarden, maar ook buiten voor bijvoorbeeld het terras. In oorsprong werd de cement stuclaag met een was (cire) afgewerkt als beschermlaag. Vandaar de benaming béton ciré. Tegenwoordig wordt het merendeel van de oppervlakken behandeld met een speciale zeer duurzame coating.

Beton Cire
Beton Cire

Beton Cire aan laten brengen door een professional

Een kwalitatief hoogwaardig en mooie uitvoering van Béton Ciré Pro begint natuurlijk wel bij een juiste voorbereiding. En last but not least e en soepele samenwerking tussen de verschillende betrokken partijen.

Carte Colori Beton Cire
Carte Colori Beton Cire

Voor zowel een technisch als ook esthetisch gezien optimaal resultaat is het daarom van essentieel belang dat de vakman een ruime ervaring heeft met Béton Ciré Pro.

Via de introductie avond hebben wij kennis gemaakt met Laurens Tol van Tendenza Walldesign  Wij werken dan ook graag samen met Laurens om de Carte Colori Beton Cire snel en vakkundig aan te laten brengen!

 

Beton Cire Tendenza
Beton Cire Tendenza

Wil je meer informatie over Carte Colori Beton Cire?

Beton Cire kitchen
Beton Cire kitchen

Stel dan je vraag via info@krijtverfonline.nl en wij zullen je vragen z.s.m. beantwoorden!

 

Beton Cire
Beton Cire
Beton Cire Bathroom
Beton Cire Bathroom

Credits: Laurens Tol /Tendenza Walldesign, Via eStudio, Pinterest.