Flamant Paint Collection

Flamant Paint

Flamant Paint

De verven van Flamant hebben wij nu ongeveer al zo’n 15 jaar in de collectie en nog steeds vervelen de kleuren niet….

Flamant Paint ColourCard
Flamant Paint ColourCard

Er wordt al die jaren gewerkt met een aantal basis kleuren die het tot op de dag van vandaag nog steeds goed doen. De kleuren Bord de Seine, Vison en Dauphin waren de eerste kleuren die wij in de winkel gebruikten, nog steeds mooi en nog steeds leverbaar!

  Het voordeel van de muurverven van  Flamant is dat ze redelijk goed afwasbaar zijn. Een natte hond die zicht uitschudt? Gewoon even een doekje met lauw warm water en weg zijn de spetters weer.

Wanneer ik een restantje verf over hou bewaar ik deze in een lege schone glazen pot. Heb ik later wat beschadigingen dan kan ik deze zonder problemen mooi weer even bijwerken.

Je ziet al enige tijd dat “binnen” steeds meer naar “buiten” door gezet wordt en dat geldt dan niet alleen voor de meubels en accessoires maar ook van de kleuren buiten je huis.

Van binnen naar buiten.....
Van binnen naar buiten…..

Behalve dat je de kozijnen een van de prachtige kleuren uit de collectie van Flamant kunt geven kan dat sinds kort ook met de bakstenen muren/gevels. Er zijn een veertigtal Flamant tinten verkrijgbaar dus keuze genoeg om je Flamant Stijl helemaal door te zetten naar buiten toe.

Van binnen naar buiten....
Van binnen naar buiten….

Ik maak weer even een sprongetje terug naar de Flamant Stijl. In Belgie (en ver daarbuiten) is Flamant Home Interiors misschien wel net zo bekent als in ons land Riviera Maison. Ik denk dat de foto’s meer zeggen dan woorden….

Flamant Home interiors
Flamant Home interiors

Flamant levert meubels, accessoires, behang, stoffen en natuurlijk de verven.

Om met de basis te beginnen is het mogelijk om behang, stoffering en verf met elkaar te combineren tot een sfeervol geheel. Alles is perfect op elkaar afgestemd en zorgt voor een mooie basis om jarenlang plezier te hebben van je tijdloze interieur!

Flamant Home interiors
Flamant Home interiors
Arte Wallpaper Flamant Les Minéraux 50000
Arte Wallpaper Flamant Les Minéraux 50000

Heb je na het zien van de foto’s inspiratie gekregen  en zou je meer informatie willen?

Neem dan gerust contact met ons op en laat je verrassen door de vele mogelijkheden!

Interior Coaching at Home
Interior Coaching at Home