Idee voor de Feestdagen?

Kleur de Feestdagen!

Heb je er al eens aan gedacht dat het voor de creatieveling onder ons ook leuk is om een leuk pakketje samen te stellen van bijvoorbeeld wat testpotjes, kwasten en handgeschilderde kleurenkaarten?

20151124_130245

We kennen natuurlijk de samengestelde geurenpakketten van bijvoorbeeld Rituals en de bekende modehuizen die ook een geur lijn hebben of de kerstpakketten met chocolade, wijnen, pasta’s …noem maar op.

Misschien is er iemand die graag in het Nieuwe Jaar zijn of haar huis  eens wil gaan restylen…

Of die de afgelopen periode veel ideetjes opgedaan heeft in de woonbladen en op woonbeurzen en het nu eens in de praktijk wil gaan toepassen…

Een verhuizing in de planning?

Voor nog geen €20,00 kun je kiezen uit drie verschillende kleuren testpotjes van Carte Colori. en of het dan om Krijtverf of Kalkverf gaat, dat maakt niet uit. De Kleur keuze is aan jou!

20151124_133026

Wij doen er dan een mooie handgeschilderde Carte Colori verfsoorten kleurenkaart,een kleuren kaart met de Basic Colours in krijtverf  en drie  superleuke Carte Colori Ansichtkaarten  bij!

Je kunt de testpotjes snel en gemakkelijk online bestellen en dan bij ‘bericht aan ons” vermelden dat je graag het geheel als een cadeau pakketje wilt ontvangen.

Ook een leuke Tip is:

Bestel je favoriete Carte Colori kleur  in een testpotje en verf er eens je oude kerstballen mee….

20151124_140234.jpg

Je kunt natuurlijk ook naar de supergoedkope woonwinkel AC-Tion  gaan en daar voor een klein bedrag kerstballen kopen en die dan een laagje krijt of kalkverf geven.

Je hebt zo een unieke bal voor in de boom of mooi gedecoreerd op een schaal!

20151124_135103.jpg