Winter Sale 2015

Winter Sale! Winter Sale!

Winter Sale 2016

Nog enkele uurtjes en het jaar 2015 is alweer ten einde.

Een Fantastisch mooi 2016

Wat was het een bijzonder inspirerend jaar en wat is het ontzettend snel voorbij gegaan.

Zo beschrijf je een nieuwe collectie van o.a. Designers Guild en nu staat de volgende collectie van Designers Guild alweer klaar om gepresenteerd te worden.

Gelukkig is de stijl en uitstraling hetzelfde gebleven dus je kunt trouw blijven aan je favoriete merk maar wel weer een nieuwe “touch” geven aan je interieur.

Om ruimte te maken voor de SS16 collectie kun je nu dan wel profiteren van aantrekkelijke kortingen op een groot deel van de Designers Guild Kussens, Plaids en vloerkleden collectie!

Winter Sale!
Winter Sale!

Wil je direct de Designers Winter Sale te shoppen? klik dan hier:>

Designers Guild Winter Sale!
Designers Guild Winter Sale!

Wij zijn er ook super trots op te mogen samenwerken met fantastische merken als Carte Colori, Pure & Original, Painting the Past, L’Authentique en Flamant Paint dankzij deze samenwerking maken wij veel mensen blij met een prachtig nieuw interieur of gewoon een lekkere opfrisbeurt van je bestaande interieur. Met krijt-en kalkverf is zo ontzettend veel mogelijk, dit verveeld echt nooit!

Wij hebben zin in het Nieuwe jaar en zijn net als jullie benieuwd naar de nieuwe kleuren en producten die ongetwijfeld gaan komen!

TierLanTijn verlichting geeft net de finishing touch om je leefomgeving die stoere landelijk uitstraling te geven of met de Frezoli Collectie die industriële uitstraling

Een gelukkig, goed en kleurrijk 2016!
Een gelukkig, goed en kleurrijk 2016!

Verder wensen wij al onze trouwe klanten, volgers, bloggers, vrienden, collega’s dus eigenlijk iedereen een fantastisch mooi, goed en gezond 2016!

Tot ziens in 2016!