TierlanTijn Buitenverlichting

Tierlantijn Lighting is een Nederlandse fabrikant van binnenverlichting en buitenlampen van natuurlijke materialen zoals koper, messing en lood. Tierlantijn staat bekent om zijn klassieke buitenlampen met een mooie landelijke uitstraling.

 

full18085540

Behalve buitenverlichting heeft Tierlantijn Lighting ook een schitterende collectie wandlampen, plafondlampen, tafellampen (supermooie kruiklampen!) en natuurlijk hanglampen.

208-466754300

TierlanTijn Lighting is in 1994 op kleine schaal in een schuurtje ontstaan. Door het experimenteren met mallen bleek er al snel een markt te zijn voor hun met de hand vervaardigde producten. Geleidelijk richtten de broers zich steeds meer op het ontwerpen en fabriceren van sfeerverlichting.

Tierlantijn kruiklampen.jpg

Onder andere door de deelname aan vakbeurzen in binnen- en buitenland groeide het Tierlantijn verlichting zodanig dat het noodzakelijk werd om te verhuizen naar een veel ruimere locatie. Dit werd gerealiseerd in 2000. Geïnspireerd door oude fabriekslampen is onder de naam Frezoli een nieuwe verlichtingslijn geïntroduceerd. Kenmerkend voor Tierlantijn-verlichting blijft altijd de ambachtelijke afwerking met een geheel eigen, ruige, stoere uitstraling.

Frezoli

Dus wil je ook graag je tuin, terras, verlichting naast de voordeur een bijzondere uitstraling geven?

Kijk dan eens rond in onze webshop>

Mocht je nog vragen hebben over de producten dan horen wij dat natuurlijk graag!