Flamant Kleuren

Flamant Kleuren

 

Flamant Paint heeft  vijf nieuwe geweldige kleuren aan het assortiment toegevoegd die authentiek en modern zijn.

a88c0c5244a0691d8d7072ab5cd58850
Flamant Paint Nieuwe Kleuren!

 

De kleuren hebben de namen Ballerina, Boa, Diva, Sixties en Zoulou en passen perfect bij de huidige trends .

Flamant kleur Boa
Flamant Paint kleur: Boa

 

De nieuwe Flamant verf kleur  Boa is groengrijs en heeft een tijdloos en stijlvolle Engelse look. Zijn opvallende persoonlijkheid creëert een intense sfeer die zowel elegant als harmonieus is. Boa prachtig met vele tinten zoals grijs en beige, of donkerrood.

Flamant kleur Zoulou
Flamant Paint kleur: Zoulou

 

Zoulou is een zachte  khaki tint en geeft je interieur stoere sobere sfeer. Flamant Paint Zoulou is een mooie diepe en veelzijdige verfkleur van Flamant die perfect combineert met lichte tinten als blauw, roze of zelfs oranje voor een meer  eigentijdse look and feel.

Flamant kleur Sixties.jpg
Flamant Paint kleur: Sixties

 

De Flamant Paint kleur Sixties is een frisse, dynamische en verhelderende groenkleur.  Het is een perfecte match met neutrale kleuren (crème, puur of tinten van grijs, beige, taupe, etc.).

Flamant kleur Diva
Flamant Paint kleur: Diva

 

Deze roze kleur Diva weerspiegelt vrouwelijkheid en elegantie. Ideaal voor een eigentijds interieur en het verzachten van de wat hardere en koele lijnen van design meubilair. Net als andere tinten van roze gaat Diva  heel goed samen met warme neutrale kleuren en beige tinten met tinten groen.

Flamant kleur Ballerina
Flamant Paint kleur: Ballerina

 

Flamant kleur Ballerina is een roze tint met tinten van beige, geïnspireerd door de wereld van de cosmetica en vrouwelijke luxe. Met zijn poedervorm verschijning, geeft deze nieuwe Flamant kleur een zachtheid die erg mooi is voor meisjeskamers. Ballerina is een uitstekende match met klassieke tinten (chic grijs of marine blauw) met andere pastelkleuren is deze nieuwe Flamant kleur ook erg mooi te combineren!

Ben je ook enthousiast over de nieuwe kleuren van Flamant? Klik dan hier om direct naar de website te gaan>