Designers Guild najaar 2016

Tricia Guild

In de tuin van haar opa ontstond de liefde voor kleuren, bloemen en texturen. Dit zijn dan ook de typische Designers Guild kenmerken geworden. Stoffen, behangen, meubels; allen getekend met weelderige prints en bovenal: kleur! Het merk ontstond in 1970 vanuit een frustratie dat Guild de juiste kleuren en ontwerpen niet kon vinden. Het antwoord werd Designers Guild waarbij ze haar eigen collecties lanceert. Het merk werd meer dan dat, een lifestyle concept waar mensen voorbeelden en combinaties kunnen zien, aanraken en geïnspireerd weg gaan.

5b9b950e21e39936a7e8c086a75535ad.jpg

Al zo’n 25 jaar ben ik fan van Designers Guild. Mijn eerste aankoop waren de gordijnen van de kinderslaapkamer van Lesley. Kobalt blauw met limegroen…heerlijke frisse kleuren die we nu in 2016 nog steeds terug vinden in de collecties.

1533.jpg 1555 1584 1578

 

Super enthousiast ontvangen wij dan ook nu weer de allernieuwste Designers Guild najaarscollectie 2016!

Prachtige stoffen, kleuren prints…het kan niet op.

Geniet alvast van de sfeer en ben je net zo enthousiast dan is de Designers Guild collectie snel en gemakkelijk online te bestellen.

MAJELLA FUCHSIA CUSHION2
Designers Guild najaarscollectie 2016

 

71151MAJELLA COBALT CUSHION3
Designers Guild Majella Cobalt kussen/ najaar 2016

 

FORSYTH MAGENTA CUSHION2
Designers Guild Forsyth Magenta kussen/najaar 2016

 

Wil je meer dan een paar mooie kussens en zou je een gratis interieuradvies op maat willen dan nodigen wij je van harte uit in onze winkel waar de collecties te zien zijn.

Een bezoek op locatie behoort ook tot de mogelijkheden neem vrijblijvend contact op met een van onze vakkundige interieur stylisten en  geniet straks ook van een bijzonder mooi exclusief tijdloos interieur!

Paint & Decorations

Geesterweg 8

1815 CR Alkmaar

072 5641672, info@paint-and-decorations.nl