Pure & Original 10 jaar!

Tien jaar geleden startte Erwin Floor zijn verfmerk Pure & Original.

Dat werd gister, 11 september uitbundig gevierd met een geweldig tuinfeest.

Bij aankomst kregen wij een heerlijk glas champagne en na de speech waarin hij vertelde hoe het merk Pure & Original is ontstaan werd er door de enthousiaste dealers, bloggers, stylisten nogmaals het glas geheven op het succes van Pure & Original.

IMG-20160911-WA0011.jpg

Ooit begonnen met een kleurenkaart  met een aantal kleuren de ene woonwinkel na de andere binnen te lopen  met de vraag wat men van de kleuren vond…Nu tien jaar later is Pure & Original een begrip onder de liefhebbers van het landelijk wonen maar zeker ook voor de mensen die meer van een strakke, moderne inrichting houden.

Pure & Original is ondertussen in bijna meer dan dertien landen te verkrijgen en vele verkooppunten zullen zeker nog volgen.

Wij werken al vanaf het begin met  de krijt-en kalkverven van Pure & Original en zijn nog lang niet uitgeschilderd  en zitten nog vol inspiratie en ideeën die we graag met jullie delen. We hebben al heel wat ideeën met collega’s onder het genot van een hapje en drankje uitgewisseld. Ontzettend leuk om iedereen eens te zien  en te spreken.

IMG-20160911-WA0015.jpg
Tien jaar Pure & Original !

Lesley laat haar ideeën zien middels  het maken van video’s voor Pure & Original en laat daarin zien dat je veel meer met de verven kunt dan alleen een wand verven.

De 100% minerale verven zoals krijtverf, kalkverf, vloerverf, meubelverf en de supermooie kalei (gevel) verven zullen zeker niet snel vervelen.

Wij hebben een fantastisch mooie dag gehad en genoten van overheerlijk Street Food, frisse salades, steenoven pizza’s en bbq burgers met biologische frites…en als finale; ambachtelijk gemaakt ijs!

20160911_182415.jpg
En Friet van de Frietfiets, Super!
IMG-20160911-WA0003.jpg
Cheyenne, Lesley di Alma, Kristel van Leeuwen

Het was een swingend feest en kijken uit naar de volgende 10 creatieve jaren!

img-20160911-wa0018
Marije Develing van Maison Belle,  Cheyenne Paint & Decorations, Lesley di Alma videoblogger voor Pure & Original.