Designers Guild Showroom

Vandaag zijn wij met een ontzettend leuke klant naar de showroom van  Designers Guild –Wilhelmina van Aerssen in Amsterdam gegaan.

De meubels, krijt- en kalkverven zijn allemaal al uitgezocht en besteld en nu  moeten er nog stoffen voor het maken van de gordijnen en blinds worden gevonden.

Dan zijn we  hier dus op het juist adres.

Om 11.00, de afgesproken tijd worden wij hartelijk door Wilhelmina en Kathy ontvangen en een heerlijke cappuccino wordt ons  aangeboden. Dat is al een goed begin!

met-de-klant-naar-designers-guild-amsterdam
Bezoek Showroom  Designers Guild Amsterdam met Paint & Decorations

 

De wens van onze klant is om het interieur een beetje extra kleur te geven bij al de grijs en zandkleuren die we als basis hebben uitgekozen.

Turquoise is een favoriete kleur. Voor turquoise en  andere zachte blauw-groen tinten zijn we bij designers Guild aan het juiste adres. Stalen boeken vol en de ene mooie stof na de andere komt te voorschijn.

801
Heerlijk alles bij elkaar zoeken…

 

Je zou kunnen denken nu zien we door de bomen het bos niet meer maar niets minder is waar. We zijn er eigenlijk al best wel snel uit. Wat in eerste instantie te groen leek blijkt bij het raam toch erg mooi te zijn.

20161201_115720

Het karpet ligt in een stijlkamer bij binnenkomst al direct in het zicht.

Precies het karpet wat gezocht wordt!

De afmetingen van dit karpet zijn echter veel te royaal maar gelukkig zijn er meerdere standaard maten en is er zelfs de optie om het op maat te laten maken.

DPWR_8542_296X200_4.jpg
Carpet reloaded Golran by Paint & Decorations

 

De handgemaakte karpetten komen van Golran en dat betekent dat je echt iets bijzonders in huis hebt. We zijn lekker op weg….

We lopen langs de rekken met kapstalen vol met de mooiste stoffen. Alles hangt mooi op kleur dus het is nu alleen nog maar een kwestie van bij het juiste vak staan. De stofstalen voor de gordijnen hebben wij nog in de handen en de ene mooie stof na de andere leggen wij bij elkaar op de tafel.

Omdat de stoffen ook per meter verkocht worden kiezen wij er voor de kussens zelf te gaan maken.

fdg2455_02 fdg2547_02

De voorkant met een rijke velours en voor de achterkant van de kussens kiezen wij een glanzende grijsgroene satinato.

We zijn nog geen anderhalf uur binnen geweest en  nu al goed geslaagd!

Heerlijk, nu aan de slag om alle maten juist op te nemen en dan kunnen de stoffen besteld worden.

Ben je ook op zoek naar die ene specifieke kleur of dat bijzondere materiaal voor het stofferen van je meubel of het laten maken van kussens of gordijnen en kunt je dat niet gemakkelijk vinden?

De ene winkel in de andere weer uit kortom het wil maar niet lukken…

Onze interieur- en kleurstylisten bieden je de mogelijkheid om op je gemak alle stalenboeken van de nieuwste collecties  op het gebied van stoffen en behang door te nemen in de showroom van Designers Guild in Amsterdam. Behalve de collecties van Designers Guild kunt je hier o.a. ook terecht voor Osborne & Little, Nobilis, Ralph Lauren, Nina Campbell, Christian Lacroix en nog veel meer.

We nemen ruim de tijd om alles mooi op elkaar af te stemmen en maken er samen met jou iets moois van. Geïnspireerd en geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact op en bel: 072 5641672 06 17612301 voor het maken van een afspraak en heb jij straks ook precies wat je altijd al graag wilde.