Ralph Lauren behang Vintage Loft

Ralph Lauren behang collectie “Vintage Loft”

Wil je ook graag de sfeer van een stoere, chique Loft in je woning ? De nieuwste behang collectie van Ralph Lauren “Vintage Loft” gaat je dat gevoel zeker geven!

Vintage Loft  van ralph Lauren is een moderne up-date met vintage look.

84306

 

De gevarieerde dessins zoals de iconische “New York Postcard”  geven een  sfeer alsof je je waant in de 1920’s . Nostalgische ansichtkaarten en archiefkaarten zijn bij elkaar gebracht en verwerkt tot een unieke wallpaper. De kleuren van deze wallpapers zijn donkergrijs, lichtgrijs, indigo blauw en sepia.

 

NEW YORK POSTCARD MULTI
Ralph Lauren behang Vintage Loft dessin: New York Poscard

 

NEW YORK POSTCARD SEPIA
Ralph Lauren behang Vintage Loft, dessin: New York Postcard.

 

Wordt het allemaal iets te druk, je kunt natuurlijk ook in je kantoor of studeerkamer 1 wand behangen met New York Postcard, dan hebben we ook nog  behang Monteagle.

 

MONTEAGLE STRIPE INDIGO
Ralph Lauren wallpaper Monteagle
MONTEAGLE STRIPE SLATE
Ralph Lauren Wallpaper Monteagle

 

Monteagle is een rustiek gestreept behang in zachte gedempte kleuren met het effect van een geweven stof. Dit gestreepte behang van Ralph Lauren zal prima combineren met de andere dessins uit deze Vintage Loft collectie.

Behang Langford is ook een beauty, Langford heeft een smalle krijtstreep, een klassieker, de Ralph Lauren Polo fans zullen deze zeker herkennen. Langford is goed te combineren met bijvoorbeeld de stof Gwinnet Toile. Creëer hiermee de sfeer van je  eigen chique appartement of landhuis.

 

LANGFORD CHALK STRIPE CHOCOLATE
Ralph Lauren behang Vintage Loft dessin:  Langford
LANGFORD CHALK STRIPE INDIGO
Ralph Lauren behang collectie Vintage Loft dessin: Langford

 

Copeley wallpaper is geïnspireerd op antieke boekdrukken met zijn brede letters in houten blokken. Ook hier is de sfeer nostalgisch maar door in het patroon de hedendaagse hashtags te verwerken is dit behang ook helemaal van nu.

 

COPELEY LETTERPRESS FRUITWOOD
Ralph Lauren behang Copeley Fruitwood
COPELEY LETTERPRESS ZINC
Ralph Lauren behang Copeley Letterpress kleur: Zinc

 

De Ralph Lauren behang collectie Vintage Loft is nu online te bestellen en in onze fysieke winkel zijn de dessins op groot formaat te zien.

Een knipstaal bestellen kan ook, neem dan even contact met ons op en we laten je graag kennismaken met deze geweldige nieuwe collectie van Ralph Lauren.

Nieuwsgierig geworden?

Bekijk hier de Ralph Lauren Vintage Loft behang collectie>