Donkere dagen, heldere kleuren

De hele dag regent het…en dat al drie dagen lang…

Regen, regen en nog eens regen het is dat je er soms toch echt op uit moet maar liever blijf ik binnen zitten.

De eerste paar dagen gaat het nog wel maar dan begint het toch echt te kriebelen. Om vijf uur is het al bijna donker en de avonden zijn lang.

De betonlook wanden en grijs gekalkte wanden doen nu echt sober aan.

Stoer en sober, dat dan weer wel.  Ik ben er aan toe, stoer en sober kan wel wat warmte en kleur gebruiken.

groot plaid santafiora

Zonder direct alle wanden opnieuw te gaan verven is er niets makkelijk dan eens over internet te surfen en eens kijken wat er allemaal aan warme plaids te krijgen is en natuurlijk een paar bijpassende kussens. Behalve dat het gewoon erg leuk staat is er niets lekkerder dan ’s avonds na het eten met een kop koffie of thee op de bank weg te kruipen, stapel kussens in de rug en een heerlijke plaid over je heen.

QUILL NATURAL CUSHION2

Dit najaar ben ik echt toe aan mooie intense kleuren en luxe materialen. Geïnspireerd door te gekke interieur foto’s op pinterest en instagram kom ik uit op Designers Guild. 

21457835_1568967346496449_7778457766017716060_o

 

Bij het rondstruinen op internet kom ik ook ontzettend veel mooie stoffen tegen. Het is natuurlijk ook een idee om zelf een mooie kussens te maken. De stoffen van Designers Guild zijn per meter te koop dus ik kan mijn creativiteit helemaal kwijt met al deze mooie materialen. Ik hoef mij voorlopig niet te vervelen 😊

DESIGNERS-GUILD-Cassan-Fabric-Sample-Book-44-samples-_57.jpg

Deze najaarscollectie van Designers Guild voldoet helemaal aan mijn verwachtingen om mijn huis eens heerlijk met mooie kussens en plaids te gaan restylen. Laat het nog maar even regenen.

Designers Guild Webshop >