Nieuw! Designers Guild behang Mandora

Er is een nieuwe collectie Designers Guild behang, de collectie Mandora. Prachtige kleuren en supermooie dessins.Designers Guild Mandora behang  bestaat namelijk uit een collectie geometrische ontwerpen in bijzonder mooie bloem patronen en decoratieve panelen. De Mandora collectie heeft een chique uitstraling die zich goed laat combineren.

 

93104
Designers Guild behang Collectie Mandora Savoie

 

 Al het Designers Guild behang uit de collectie Mandora is vliesbehang.

 

92589
Designers Guild behang Mandora design: Giardino

 

Dit maakt het behangpapier makkelijk om te plakken want je hoeft alleen maar de wanden in te lijmen.

97765

De volgende dessins maken deel uit van de Mandora behang collectie van Designers Guild : Jourdain, Dufrene, Mandora, Chareau, Giardino Segreto Scene 1 & 2, Savoie, Papillons, Victorine en Emile Victorine.

92565.jpg

Check nu in onze webshop Designers Guild Mandora >

Heb je vragen over onze Designers Guild collectie? Je kunt ons altijd bellen 072 5641672 of mailen: info@dialma.nl

93130.jpg