ARTE wallpaper collectie BIJOU

Behang is echt weer helemaal terug van weggeweest. Nou ja, behang kun je het soms niet meer noemen. Complete kunstwerken sieren de wanden. We kunnen dan ook beter spreken over wandbekleding. Het een nog mooier dan het andere.

BIA5-3-OQ41

De Bijou collectie van Arte is er ook zo een, deze geweldige collectie schittert in subtiele contrasten: schaduw en licht, mat en glanzend, warme en koude kleuren.

BIA4-3-BYPI

Prachtig, in zachte verstilde pasteltinten met een zachte metallic glans.

BIA3-2-FPAF_tm

De Arte Bijou behangcollectie bestaat uit twee hoogtepunten:

– een handgemaakte collage van gemarmerd papier, in tone-on-tone kleuren met meerdere glinsters van goud, zilver of koper – in reliëf gemaakt met een zacht zilveren gloed, gecombineerd met contrasterende matte effecten.

43116_2copie

Een ontwerp met Japanse invloeden.

Een geoxideerd vliesbehang met  floral motief in zand, goud tinten mat wit met zilvergrijs of een blauw met kopergroen.

BIA4-5-4QYL_tm
Arte wallcovering Bijou by Omexco via di Alma 

Door het gebruik van rijke materialen krijg je een “boudoir” gevoel, de naam van de collectie Bijou verwijst dan ook naar een juwelenkistje met de mooiste kostbaarheden in al hun elegantie en schoonheid.

BIA6-1-8J3O

Al met al een indrukwekkende omschrijving voor een  bijzonder mooie wandbekleding.

Bijou  is verwerkt op vlies en verkrijgbaar per strekkende meter. De breedte varieert van 91 cm tot 1.00 cm  (afhankelijk van voor welk patroon je kiest.)  

BIA5-7-96QT

Zoals je van Omexco mag verwachten is deze behangcollectie van zeer hoge kwaliteit en is er gebruikt gemaakt gerecycled vezelmateriaal. De exclusieve wandbekleding heeft een goede lichtweerstand en valt onder de Europese brandklasse B S1 DO,) is FSC-gecertificeerd en goedgekeurd voor het gebruik in hotels, hotel boutique, cruiseschepen etc.

BIA3-2-ZJFL
Prachtige Arte Bijou muurbekleding op vlies leverbaar per strekkende meter

Met trots presenteren wij hier onze ARTE Omexco BIJOU behang Collectie  >