Designers Guild Verf

Jaaa, het is zover!

Al jarenlang zijn wij groot fan van het Engelse lifestylemerk Designers Guild. De mooie diepe heldere kleuren van de stoffen en het behang, de accessoires zoals plaids en kussens.

designers guild januari 2018.jpg

Ieder seizoen is het weer een feestje om juist die items er uit te pakken die goed in mijn interieur passen. De stof voor het bekleden van dat oude stoeltje, een paar nieuwe kussens op de bank.

Die sprekende kleuren waar ik het zojuist over had die zijn nu ook verkrijgbaar in een verf!

Designers Guild heeft een eigen Paint collectie met maar liefst 156 kleuren. Van mooie wittinten, zachte pastels stoere grijstinten tot aan de herkenbare heldere sprekende kleuren.

85413

En dan zijn er ook nog eens verschillende verfsoorten.

Designers Guild Perfect Matt Emulsians

Met Designers Guild Perfect Matt Emulsians verf je de wanden en plafonds. Door de supermatte uitstraling krijgt de wand een krijtverf, matte poederige uitstraling. Deze muurverf is makkelijk aan te brengen met een roller of blokkwast en heeft een hoog rendement. Je kunt uitgaan van zo’n 10-15m2 per liter! Designers Guild Perfect Matt Emulsians is verkrijgbaar in blikken van 1 liter, 2,5 liter en 5 liter.

perfect emulsians.jpg

Designers Guild Perfect Waterbased Eggshell

Voor het houtwerk (binnen en buiten) , en de wanden in de keuken of badkamer gebruik je Designers Guild Perfect Waterbased Eggshell. Designers Guild Perfect Waterbased Eggshell. Deze verf heeft een lichte glansgraad van 20%, dus zoals de letterlijke vertaling van Eggshell; eierschaal glanzend. Supermooi in combinatie met de extra matte wanden!

Ook bij Designers Guild Guild Perfect Waterbased Eggshell kun je uitgaan van een hoog rendement, 10-15m2 per liter. Deze waterdragende verf droogt snel. Na twee tot drie uur is de verf droog en na 3 tot 4 uur alweer overschilderbaar.

Waterbased Eggshell is verkrijgbaar per liter, 2,5 liter en 5 liter blikken.

perfect waterbased eggshell.jpg

Designers Guild Perfect Floorpaint

Houten Vloeren kun je en “make over” geven met de Floorpaint van Designers Guild.

Deze vloerverf heeft een glansgraad van 50% wat betekent dat de verf meer gesloten van structuur is dan een  matte verf.  Matte verf neemt meer vuil op en dat zou niet handig zijn voor een vloer. Het rendement is 12m2 per liter en ook deze vloerverf droogt snel.Na 4 uur is de vloer overschilderbaar. Als je 24 uur wacht dan kun je er daarna voorzichtig op lopen. De vloer nog niet te zwaar belasten want de vloerverf is pas echt goed uitgehard na ongeveer 2 tot 3 weken. Hou hier wel goed rekening mee want het is zonde van je werk als je al snel en beschadiging krijgt. Als je wat verf over hebt kun je deze het beste bewaren in een glazen pot. Heb je een beschadiging dan kun je dit makkelijk even bijwerken.

perfect floorpaint.jpg

Wij zijn  super enthousiast en hopen dat je net zo blij wordt van de kleuren en mogelijkheden van deze Designers Guild verven.

In onze webshop kun je de verf van je keuze ook online bestellen maar wil je liever eerst de grote handgeschilderde kleurstalen zien dan ben je natuurlijk ook van harte welkom in de winkel.

Di Alma, paint,wallpapers Geesterweg 8 Alkmaar 072 5641672

Blue tones
Designers Guild verf Blauw tinten
grey tones
Designers Guild verf Grijs tinten
Aqua Tones
Designers Guild verf Aqua tinten
Mauve tones
Designers Guild verf Mauve tinten 
Neutral Tones
Designers Guild verf Naturel tinten
Pink & Red tones
Designers Guild verf Rose en Roos tinten.
Green tones
Designers Guild Groen tinten
Yellow tones
Designers Guild verf Geel tinten.
Whites tones
Designers Guild verf Wit tinten
70858
Designers Guild Paint via di Alma