Carte Colori

Carte Colori Collezione

Carte Colori is sinds 1995 dé leverancier van traditionele Italiaanse kalkverf en stucproducten in Nederland. Deze producten zijn zowel voor restauratie als nieuwbouw geschikt. Naast deze authentieke kalkverf en stucproducten heeft Carte Colori ook andere verfsoorten ontwikkeld, zoals zeer matte muurverf, lakverf, projectverf, vloerverf, decoratieve verf en beschermende vernis.

Testers...
Testers…

Carte Colori krijt- en kalkverven 

Di Alma is sinds 2008 dealer van Carte Colori, het verfmerk van traditionele Italiaanse kalkverf- en stucproducten in Nederland.

Al vele projecten zijn afgeleverd met de authentieke kalkverven en stucproducten van Carte Colori. Ook andere verfsoorten zoals de meubelverf krijtlak mat, krijtlak zijdeglans, en niet te vergeten de  vloerverven in alle prachtige Carte Colori kleuren gaan wekelijks in grote volumes de deur uit.
De Carte Colori verfkleuren zijn prachtig en goed onderling met elkaar te combineren.

Er zijn op dit  moment een aantal kleuren erg populair, zoals de kleuren Gritti, Piombo, Palladio en Leem. Op instagram zie je veel mooie voorbeelden hiervan.

Wij volgen met veel plezier de IG-ers die ontzettend sfeervolle inspirerende foto’s posten. Het is natuurlijk altijd leuk om te zien wat het eindresultaat is geworden.

Behalve de stoere sobere kleuren die we zojuist genoemd hebben zijn er natuurlijk nog veel meer kleuren leverbaar, van wittinten tot groentinten rood, blauw, grijs…noem maar op.

Gelukkig werkt Carte Colori met handgeschilderde kleurstalen zodat je kunt zien wat de kleur werkelijk is. Op het scherm van de computer of telefoon zie je nooit de exacte kleur.  Natuurlijk hebben wij ook kleurstalen in de winkel liggen en kunnen wij je de verschillende toepassingen van de verfsoorten laten zien.

Alle Carte Colori krijt- en kalkverven kun je snel en gemakkelijk via onze webshop bestellen maar mocht je langs willen komen voor een persoonlijk advies op maat  dan kan dat natuurlijk ook.

 

Onze (fysieke) winkel openingstijden zijn:

dinsdag t/m zaterdag van 9.30-17.30

Carte Colori Shop Online >

10698566_759288510794669_1333635171814151740_n