Flamant Paint

Flamant Paint

Met de verven van Flamant werk ik al een geruime tijd. De kleuren  zijn perfect afgestemd op de meubellijn en wallpaper stoffencollectie. Je kunt de kleuren natuurlijk ook gebruiken als je interieur niet van Flamant is. In een strakke design ruimte doen bijvoorbeeld de wittinten Voile, Tennis White, Most White het bijzonder goed. Of wat dacht je van de kleur Elephant? een stoere grijstint voor een meer industrieel interieur.

Flamant The Original Paint Collecion is een uniek concept van 128 authentieke kleuren.
Alle kleuren zijn specifiek ontworpen om uw huis de sfeer te geven die u wenst.
Flamant The Original Paint Collection staat ook garant voor buitengewone kwaliteiten in termen van dekking, applicatie en afwasbaarheid.

Flamant Wall Paint is een matte muurverf op waterbasis voor binnen en buiten.
De samenstelling en het aspect na droging zorgen ervoor dat de sfeer wordt weergegeven van de oude krijt- of kalkverven.
De kwaliteit beantwoordt echter het mooist na verwerking met de borstel. Niettemin kan de verf ook gerold of gespoten worden.

Flamant Waterbased Matt Lack is een watergedragen, matte acrylaat-polyurethaanlak met een uitstekende vloei, krasvastheid, uniforme kleurontwikkeling, bestand tegen donkervergeling, lange open tijd en vlugge blokvastheid.
Het is de ideale afwerkingslaag op hout, ferro, non ferro en kunststof voorafgaandelijk behandeld met een geschikte grondlaag. Bij bloedende houtsoorten steeds 2 isolerende grondlagen aanbrengen. Deze kwaliteit wordt enkel voor binnentoepassingen aanbevolen.

Flamant Wall&Wood Satin de ideale verf voor muren en houtwerk in keukens en badkamers. Zin duurzaamheid die in de buurt komt van traditionele lakken garandeert zelfs in de meest belastende omstandigheden een lange levensduur.

Flamant Externi Wood&Iron Uitbreiding van de binnendecoratie naar buiten. Wij bieden een solventgedragen zijdeglanslak aan voor de bescherming en verfraaiing van tuinmeubelen,luiken,hekken, en siersmeedwerk in aangepaste kleuren voor deze toepassing. Glansgraad ongeveer 30%. Verf op Alkydharsbasis.

Flamant Wall Primer is een waterafdunbare grondlaag met een uitstekende hechting op minerale ondergronden zoals plaaster, beton, baksteen, hout, oude verflagen en eveneens op kunststof zoals pvc, polystyreen en pu-schuim.

Let op!

Kleuren getoond op je beeldscherm wijken af met de kleuren in werkelijkheid!
Wij raden je aan eerst een handgeschilderde kleurenstaal te bestellen of de handgeschilderde kleurstalen te bekijken in onze showroom.

article9051562